Welkom op de site van het Monument voor Jonge Verkeersslachtoffers

Het Monument voor Jonge Verkeersslachtoffers

 

Welkom bij de website van Het Monument voor Jonge Verkeersslachtoffers te Nuenen, een monument dat namens de gemeenschap geschonken is aan slachtoffers, nabestaanden en vrienden van alle jonge mensen die getroffen zijn door een verkeersongeval.

Het gaat bij dit monument niet alleen om kinderen en jongeren die bij een verkeersongeluk zijn omgekomen, maar ook om diegenen die door het ongeluk hun leven veranderd zien, doordat zij geestelijk of lichamelijk blijvend letsel hebben opgelopen. Een monument symboliseert dat slachtoffers en nabestaanden niet alleen staan in hun verlies, maar dat er mensen zijn met begrip, die hen steunen en met hen meeleven.

“TOEKOMST TROOST TRANEN” IS EEN GESCHENK AAN ALLE JONGE MENSEN, EN HUN VRIENDEN EN FAMILIE, DIE GETROFFEN ZIJN DOOR EEN VERKEERSONGEVAL, OM TE LATEN ZIEN DAT WIJ EVEN STILSTAAN BIJ HUN VERDRIET.

“FUTURE COMFORT TEARS” IS A GIFT TO ALL YOUNG PEOPLE, THEIR FAMILY AND FRIENDS, WHO ARE VICTIMS OF ROAD ACCIDENTS, TO SHOW THAT WE STAND BY THEM IN THEIR SORROW.

 

Verder Bericht

© 2023 Monument voor Jonge Verkeersslachtoffers

Thema door Anders Norén